Alles draait om inspiratie.

Als Visual Merchandiser heb je inspiratie nodig. Je kunt niet zonder. Je moet je creatieve geest voeden. Je wilt weten wat er gaande is in de wereld van kunst, interieur, mode, design en food. 

Ik trek er dan ook vaak op uit. Om me te laten voeden met al het moois of lelijks om ons heen. Plekken waar ik mijn inspiratie vandaan haal, zijn bijvoorbeeld musea, beurzen, winkels, evenementen, steden en restaurants. Heel divers dus. Ik neem het in me op, met vaak een foto als geheugensteun. Zo heb je altijd een bron van inspiratie. 

Al deze indrukken helpen je weer bij het ontwerpen van nieuwe inrichtingen voor winkels of woningen of bij het bedenken van een nieuwe etalage. Je wilt natuurlijk ook weten wat je collega’s uitvoeren, welke trends zij volgen. Je moet dus echt tijd vrij maken om op onderzoek uit te gaan. Maar dat is het altijd waard, echt waar! 

Afgelopen weken kon ik mijn hart weer ophalen. Er waren genoeg plekken te bezoeken, die mij inspiratie gaven. Lunchen bij ‘The Jane’, de ‘Dutch Design Week’, de ‘vt wonen&design beurs’ en de overzichtstentoonstelling van ‘RAVAGE’ in museum Arnhem.      

Laat je inspireren, net als wat ik heb gedaan. Klik op de foto of de ‘kop’ erboven, om meer inspiratiefoto’s te zien. De plannen voor volgende bezoeken zijn al gemaakt, waaronder een reisje, eind november, naar  ‘La Biennale di Venezia’. Ik heb er zin in!

| Dutch Design Week

| vt wonen&design beurs |

| The Jane |
| Ravage |