Styling op locatie: “Buitenplaats Beekhuizen”.

 

Als Visual Merchandiser kom je op veel verschillende plekken terecht. Vaak zijn dit bijzondere plekken, van prachtige showrooms tot industriële beurshallen. Dit keer kon ik mijn creativiteit kwijt op een wel heel bijzondere locatie, namelijk “Buitenplaats Beekhuizen”, middenin het prachtige Nationaal Park Veluwezoom, nabij Arnhem.

“Buitenplaats Beekhuizen” was het decor voor een bruiloft en wel van hele goede vrienden van mij. Ik had de grote eer om ceremoniemeester te zijn en daarnaast kon ik mij uitleven op de styling voor deze bruiloft. En dat hoef je een VM’er geen twee keer te zeggen, daar begonnen m’n handen meteen van te jeuken… 

Ik kreeg voor het grootste gedeelte carte blanche van het bruidspaar. Natuurlijk waren er enkele wensen, over hoe bijvoorbeeld de dag beleefd zou worden door de gasten. Enkele wensen hierbij: een relaxte dag voor iedereen en het vieren van de liefde. Met deze wensen in het achterhoofd, ben ik aan de slag gegaan. 

Twee locaties

 

Twee locaties om te stylen, een kerk en een buitenlocatie. De locaties wilde ik zoveel mogelijk in hun waarde laten en met kleine, subtiele elementen er een prachtige trouwlocatie van maken, waar iedereen zich heerlijk relaxed kon voelen.

“Bonne Maman” potjes gevuld met gipskruid en kleurige bloemen. Ronde guirlandes in de kerk en daarna op “Buitenplaats Beekhuizen”. Meterslang lichtsnoer met warm licht voor ’s avonds. Initialen op een craft-kleurige label, samen met een takje rozemarijn op een servet. 150 Witte papieren zakjes voorzien van een lichtje, voor een feeërieke uitstraling ’s avonds bij het concert en op de lange tafels. Dit zijn enkele voorbeelden wat ik heb toegevoegd aan beide locaties. Benieuwd hoe het eruit ziet? Bekijk dan vooral de foto’s van de feestelijke locaties, onderaan deze blog. 

Alle elementen klopten. Wat was het een bijzondere dag om aan mee te werken en te beleven. Een dag waar we met alle gasten de liefde hebben gevierd! 

 

| portfolio |
| photography |
| wedding |